Joomla ServiceBest Web HostingWeb Hosting

Hari Keputeraan Sultan Terengganu
Terengganu Sahaja
Sabtu, 26-04-2014

HARI

JAM

MINIT

SAAT

Hari Ini
Gaji Bulan April

MH370 HILANG

HARI

JAM

MINIT

SAAT




TINGGALKAN MESEJ
Latest Message: 1 day, 3 hours ago
  • anizar : ikut betul2 panduan yang disediakan pasti berjaya
  • kba6022 : nak tanya sy nak print sijil dah masuk sesi kehadiran penuh klik tambah pelajar tp nak masuk nama pelajar tak boleh siapa2 yang pernah buat print sijil...
  • saridan : keb3049... kena klik tambah pelajar dan pilih pelajar dahulu di SESI KEHADIRAN PENUH sebelum boleh cetak sijil
  • keb3049 : salam sesiapa boleh tak beritahu macam mana mahu cetak sijil kehadiran ya ikut langkah di beri tapi still tak boleh ...
  • kbc3104 : Alhamdulillah...dah siap tutup register utk bln Mac 14. Tolong pihak admin semak..TQ
  • kee3105 : Slmt Pg, dah siap bg bulan Mac, harap check... tq
  • kbd3081 : KBD 3081 berjaya tutup register.TQ. Harap Tuan dpt semak.
  • kba3001 : alhamdulillah..KBA3001 sudah siap tutup register bagi MAC.
  • kbe3043 : mohon semak...sudah siap
  • kea3115 : Alhamdulillah, sudah siap semuanya.beres...legaaaa.
  • kba3032 : Assalam...dah siap bulan MC 2014.
  • kba3049 : Alhamdulillah selesai key - in untuk Bulan MAC...Mohon Semak. Terima Kasih
  • kba3031 : BEREH..
  • kbc3070 : Alhamdulillah dah berjaya..tolong tuan semak
  • kea3120 : alhamdulillah....
  • kba9006 : KBA9006 : Alhamdulillah.siap.mohon semak.Terima kasih.
  • kbc3059 : alhamdulilah dah siap untuk buln MAC encik tolong semak ya..terima kasih...
  • kbb3040 : alhamdulillah...sudah selesai....mohon semak...tq....
  • kee3054 : alhamdulillah....selesai sudah...
  • kba3003 : alhamdulillah..sudah siap key in data..mohon semak..tq..
  • kea3108 : alhamdulillah selesai sudah :)
  • anizar : kca5001, bilangan murid yang boleh didaftarkan tiada limit, kalau tak boleh tu sila check nama, mungkin ada tanda (')
  • anizar : kba0018, sebulan pon ada 31 hari kalau hari2 sekolah, hahhaa
  • kba5002 : Sudah masuk data
  • kba0018 : anizar : Maaf,saya hnya ikut pda rjister kelas.Semua kelas,guru2 kelas tulis 56 hari..haha
  • kca5001 : Assalamualaikum...knapa klau daftar murid sampai no25 sahaja yg boleh? murid ke 26 tidak boleh masuk
  • kft0010 : assalamualaikum en.azhari senarai murid dalam daftar kena isi ka?
  • kee2108 : tima kasih us sobri..ppd ks kerana membantu...
  • kbc4049 : assalamualaikum wbt..baru siap.
  • kea2097 : En.Azhari,maaf.nak tanya pendaftaran murid untuk tahun 2014 kena daftar balik ke?
  • anizar : kba0018, check bilangan hari belajar dalam bulan mac, tengok bubuh sampai 56 hari, betul ka? hahhaa
  • kba0018 : En.Azhari,maaf..Nak tanya kenapa peratus keseluruhan pada bulan Mac sedikit? Padahal peratus di dalam setiap kelas (rejister) banyak? Mohon En. tolong semak.Terima kasih...
  • kea2097 : nak tanya pendaftaran murid untuk tahun 2014 kena daftar balik ke?
  • kbab005 : Alhamdulillah ALLAH permudahkan urusan dengan bantuan tenaga kerja Unit Hem PPD Kota Setar
  • kulimbb : Pohon kerjasama KEA5067,KBB1015,KBA5028 DAN KBA5027 UNTUK LENGKAPKAN LAPORAN SRKP MAC 2014 DENGAN KADAR SEGERA
  • kea5074 : ok..dah selesai....tq
  • kea5074 : oops...blm lagi
  • kea5074 : alhamdulillah..selesai...
  • kea8023 : sijil kehadiran penuh boleh buat setahun sekali ker...baru nampak ader sesi 4 tu...boleh sapa - sapa habaq kat cik x : - )
  • kba2016 : Dah selesai dah............ Terima kasih.
  • saridan : hantaq pulut sekaya mai sini sama aihhh.....
  • kba2016 : kba2016....ada 3 kelas lagi belum masuk sebab cikgu tak hantar Buku Kedatangan !! esok depa tau la..... walau bagaimanapun, syukur sebab dah nak siap dah!!!.... Kepada Cikgu Zul, En. Non .... Kak ucapkan banyak - banyak terima kasih, diatas pertolongan ...... Kalau nak upah makan pulut sekaya habaklah ya.... bils - bila boleh buatkan....
  • kbd5047 : Alhamdulillah, dah selesai...kadang - kadang, bukan salah PT data tak key - in on time, tapi guru - guru yang tak beri kerjasama....
  • kbd5047 : As salam...
  • kbaa161 : Done.......maaf internet slow
  • kba2012 : al - fatihah untuk MH370
  • kba2012 : AL - FATIHAH UNTUK MH370
  • kea2095 : ALHAMDULILLAH...SIAP AKHIRNYA. MOHON TOLONG SEMAK...TERIMA KASIH.
  • kea0072 : alhamdulillah siap juga.. tq
  • kea8022 : siap...

Only registered users are allowed to post

We have 4 guests and 9 members online
    balingsik, kba3016, kba3043, kea3046, kba3024, kee3056, kba0028, kba3045, keaa092,
PELAWAT
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday222
mod_vvisit_counterYesterday2032
mod_vvisit_counterThis week4817
mod_vvisit_counterLast week5146
mod_vvisit_counterThis month33313
mod_vvisit_counterLast month32334
mod_vvisit_counterAll days101107

Your IP: 54.211.27.61
 , 
Today: Apr 24, 2014